作业帮 > 综合 > 作业

求20篇英语阅读练习符合初中生英语水平,只要题目和答案老师留得麻烦作业,谢谢大家了

来源:学生作业帮 编辑:拍题作业网作业帮 分类:综合作业 时间:2022/10/03 13:17:23
求20篇英语阅读练习
符合初中生英语水平,只要题目和答案
老师留得麻烦作业,谢谢大家了
A
Hours and Admission
Monday-Thursday; 10:00 a.m. ~ 5:00 p.m.
Friday: 10:00 a.m. ~ 8:00 p.m.
Saturday: 10:00 a.m. —5:00 p.m.
Sunday: 11:00 a.m. ~ 5:00 p.m.
Closed on Thanksgiving day and Christmas day.
The Museum Shop is open during regular (正常的) museum hours.
Admission (费用) to the shop is always free.
The Museum Library is open Monday-Friday 10:00 a.m. ~5:00 p.m.
The Skyliner Restaurant is open during regular museum hours Monday through
Saturday, and from 11:30 a.m. to 5:00 p.m. on Sunday.

Adults(成年人) : $7. 00
The aged and students with ID: $6. 00
Children ages 2 to 17 - $5.00
Children younger than 2: free
Strong Museum members: free
Strong Museum offers a 50% discount(打折)to groups of 20 or more.
61. Strong Museum usually opens ________.
A. Monday through Thursday
B. every day except Wednesday
C. from Monday to Friday
D. every day of the week
62. You can have dinner in Strong Museum ________ on Fridays.
A. from 10:00 a.m. to 8:00 p.m.
B. from 10:00 a.m. to 5:00 p.m.
C. from 11:30. a.m. to5:00 p.m.
D. at any time of the day
63. If you are a group of 30 students with ID visiting Strong Museum, how much should you pay for the admission?
A. $105. B. $90. C. $210. D. $180.
64. According to the advertisement (广告) above, which of the following is TRUE?
A. Children to Strong Museum are free.
B. An adult visiting Strong Museum should pay $7.00.
C. The museum is open all the year round.
D. The aged people are free to Strong Museum.
65. Which is the best that can be used in the advertisement for Strong Museum?
A. Strong Museum—an Exciting Place for Adults
B. Strong Museum—Children\'s World for Fun
C. Welcome to Strong Museum for a Long Holiday
D. Strong Museum—the Best Place to Spend Your Day
B
To: Aggie@yahoo.com From: Joe@heinfo.net
Subject: Help! Date: 21/06/2005 10:02 AM
Dear Aunt Aggie,
I'm having a problem with my classmate, Rena, at school. The other day I wrote an email to another classmate, Beth, in which I said some things about Rena that perhaps weren't very nice. Unluckily, when Beth was writing back to me, she accidentally forwarded(无意间转发) the message to Rena! Now Rena is really angry with me and won't talk to me, and Beth is unhappy as well. She's said sorry to me a hundred times already, but the harm is done. I feel bad, because I never would have said those things to Rena's face, but how do I get her to forgive(谅解) me? What should I do? Joe
To: joe@heinfo.net From: Aggie@yahoo.com
Subject: Some advice Date: 22/06/2005 10:45 AM
Dear Joe,
This problem is more common than you might think! Email is very useful, but also very dangerous, as you don't know where your message might end up! First of all, you should say sorry right away to Rena. Explain that it was a mistake, and that you didn't mean to hurt her feelings. It may take time for her to be able to forgive you, but that's up to her. Then you might want to do something nice for her. Perhaps send her some flowers to show that you're truly sorry. Also, you should remember that old saying:" If you don't have anything nice to say, don't say anything at all." And good luck! Aggie
66. What is Joe's problem in the first email?
A. Joe made Rena unhappy and he felt very sad.
B. Joe's classmate, Rena, sent Beth an email and made her unhappy.
C. Joe received a wrong email from Rena and became angry.
D. Joe's friend, Beth, is unhappy because Joe sent her an angry email.
67. After Rena's feelings got hurt, what did Joe do?
A. He emailed her and said sorry.
B. He asked Beth what he should do.
C. He emailed Aunt Aggie for help.
D. He said sorry to Rena face to face,
68. What does the underlined (画线的) sentence mean in the second email? It means "________".
A. because you don't know who the email is for
B. because you can never know who will get your email at last
C. because you don't know where your email was written
D. because you never know where the message is from
69. What advice did Aggie give Joe?
A. Joe, Beth and Rena should have a talk together.
B. Joe should wait for some time before saying sorry to Rena.
C. Joe should ask Beth to explain (解释) that to Rena.
D. Joe Should say sorry to Rena and then send her some flowers.
70. From the emails, we know that ________.
A. Joe, Rena and Beth study at different schools
B. Beth didn't forward the message to Rena
C. Joe has said sorry to Rena many times already
D. Rena hasn't forgiven Joe yet
61. D 62. A 63. B 64. B 65. D 66. A 67. C 68. B 69. D 70. D 71. A 72. D 73. C 74. C 75. B
A
Food is life; it gives us the nourishment (营养) we need to stay alive and be healthy. Usually, we eat because we are hungry or need energy. Brian Wansink, a professor (教授) at the University of Illinois, says we also eat certain (某种) foods because they make us feel good, and remind us of happy memories. Wansink calls this kind of food comfort food. For some people, ice cream is a comfort food. For others, a bowl of noodles makes them feel good.
How does a food became comfort food? Professor Wansink believes that we connect food with important times, feelings, and people in our lives, 'When I was a child, my mother made a delicious soup; I loved it. Now, I often eat this soup when I am tired or worried, and it helps me feel better,' says one of Wansink's friends.
Do men and women choose different comfort foods? Wansink's research (研究) at the University of Illinois says 'yes'. In his study, the favourite comfort for both men and women was ice cream. After this, men usually preferred hot, delicious foods like soup or noodles. Women liked sweet things such as chocolate and candies. Men and women like to eat comfort foods when they are happy, but women eat these foods more when they are sad or worried.
44. According to the passage, a kind of food that makes us feel good is called ________.
A. fast food B. healthy food C. Chinese food D. comfort food
45. In Wansink's study, both men and women like to eat ________.
A. soup B. ice cream C. noodles D. chocolates
46. The passage implies (暗示) that ________.
A. men probably eat more comfort foods than women
B. women usually eat comfort foods only when they are happy
C. men usually eat comfort foods when they are sad
D. women probably eat comfort foods more often than men
B
The Bilbies
An Exciting New Musical Comedy for children.
***Starring***
Wilby and Silby bilby
Gaza Galah Bettina Bunny

Family Fun at good prices!
Child: $10 Adults: $14 Family: $38 (4 people)
Special Discounts for Group of 10 or more

Opening January 1996

Pilgrim Theatre City
262 Pitt St City (1 minute walk from Town Hall Station)
2nd to 21st January Tuesday to Sunday 10:00 a.m. & 2:30 p.m.

Parramatta Town Hall
One Day only. Tuesday, 23rd January
10:00 a.m. 11:00 a.m. 1:00 p.m. & 2:30 p.m.
47. If a group of twelve children went to see The Bilbies, they would ________.
A. have special seats B. spend less money
C. be asked to buy family tickets D. have to buy the tickets on Tuesday
48. The poster tells us at the Pilgrim Theatre there were at least ________.
A. 2 performances B. 19 performances
C. 21 performances D. 34 performances
49. According to the poster, which of the following is true?
A. At Parramatta Town Hall there were 2 performances.
B. Parramatta Town Hall is one minute walk from Town Hall Station.
C. The audience most likely to enjoy the show, The Bilbies, would be children.
D. A family of five would have to pay 38 dollars to see The Bilbies.
C
Is your family interested in buying a dog? A dog can be a good friend to your family, but if you choose the wrong kind of dog, it can cause you a lot of trouble.
Family should sit down and discuss the problems before buying a dog. Even if the children in your family are the ones who want the dog, the parent are the ones who are really responsible (有责任的) for seeing that the animal is properly cared for. If you don't know much about dogs, it's a good idea to go to the library for books about different kinds of dogs, as well as books about how to train a young dog. Dogs of different kinds change in popularity as the years go by. One of the most popular dogs these days is the German shepherd (牧羊犬). This is because it provides protection. The family should be warned that these dogs grow up to be very big, and may be too powerful for children. If your house is not big, a toy dog may be a good choice (选择). These dogs are very small and easy to train. They don't need to be walked daily.
50. According to the passage, who should take care of the dog?
A. Children. B. Parents. C. Family. D. Friends.
51. The writer suggests one can get information about the different kinds of dogs _______.
A. by reading books about dogs B. by buying a dog from a pet shop
C. by watching dogs in a zoo D. by asking some friends
52. The toy dog is a good choice when ________.
A. you have small children B. your living space is not large
C. you are afraid of large dogs D. you live in the city
53. The passage is mainly about ________.
A. how to take care of dogs B. different kinds of books about dogs
C. how to choose the right dogs for family pets D. different kinds of dogs
44-53 DBDBD CBABC
(A)
Sunny English Club
For students
16:00 – 18:00 Every Saturday
200 Yuan a month
9 Zhou Yu Street
Tel: 3785290
Foreign teachers, English songs and films and more!

Ocean Museum
9:00—17:00 From Thursday to Sunday
Ticket: 50 yuan
132 Xue Yuan Street
Tel: 5439871
Show you a full picture of sea lives!
Health Centre
9:00—17:30
16 Yong Le Street
Tel: 3801451
Free examinations for those over 70
Give you good advice to keep healthy!

52. Sunny English Club is for ______ .
A. nurses B. policemen C. businessmen D. students
53. You will pay _______ if you want to stay in the English club for half a year.
A. 300 yuan B. 600 yuan C. 1200 yuan D. 2400 yuan
54. You can visit Ocean Museum _______ .
A. on Saturday B. on Wednesday C. on Monday D. anytime
55. One can get free examinations in Health Centre if he is _______ .
A. 9 B. 17 C. 67 D. 73
56. If you are interested in the life of fish, you should go to ______ .
A. Health Centre B. Ocean Museum
C. Sunny English Club D. 16 Yong Le Street
(B)
Last summer, 15-year-old Bob had a problem. Like a lot of children. Bob was interested in doing many things. He liked dancing most and wanted to join a dancing group. But Bob’s high school didn’t have a boys’ dancing group but a girls’ group. He tried to join the girls’ group. And he made it.
Bob thought his problem was over after he had been one of the dancers in the dancing group. But a bigger problem was just beginning. The school didn’t allow Bob to stay in the girls’ group. “If we let Bob stay in the group,” the school said, “other boys will want to join. Soon, there won’t be any girls in the group." They took Bob off the group.
Bob was very angry about it, so he went to a judge(法官). The judge said it was not a right decision and told the school to let Bob go back to the dancing group.
57. Bob’s favorite was ______ .
A. singing B. dancing C. drawing D. driving
58. It was difficult for Bob to join the school dancing group because _______.
A. the school only had a girls’ dancing group
B. the school didn’t allow boys to dance
D. he was not a good dancer
59. The school worried that ______ if Bob stayed in the group.
A. nobody would watch their dance
B. other boys would join and the girls might leave
C. other schools might laugh at them
D. the parents would be angry about it
60. The judge thought the school’s decision was ______.
A. useful B. necessary C. right D. wrong
61. We can infer(推断) that Bob felt _______ when he went back to the group.
A. hungry B. sad C. happy D. sure
(C)
Saturday,March 24th
We have arrived in the hot, wet city of Bangkok. This is our first trip to Thailand(泰国). All the different smells make us want to try the food. We are going to eat something special for dinner tonight. The hotel we are staying in is cheap, and very clean. We plan to stay here for a few days, visit some places in the city, and then travel to Chiang Mai in the North.
Tuesday, March 27th
Bangkok is wonderful and surprising! The places are interesting. We visited the famous market which was on water, and saw a lot of fruits and vegetables. Everything is so colorful, and we have taken hundreds of photos already! Later today we will leave for Chiang Mai. We will take the train north, stay in Chiang Mai for two days, and then catch a bus to Chiang Rai.
Friday,March 30th
Our trip to Chiang Rai was long and boring. We visited a small village in the mountains. The village people here love the quiet life -- no computers or phones. They are the kindest people I have ever met. They always smile and say “hello”. Kathy and I can only speak a few words of Thai, so smiling is the best way to show our kindness. I feel good here and hope to be able to come back next year.
62. The diaries above show the writer’s ______ days in Thailand.
A. 3 B. 7 C. 15 D. 30
63. It seems that visitors ______ in Bangkok.
A. often feel hungry B. can always find cheap things
C. can’t take any photos D. can enjoy themselves
64. Which of the following is TRUE?
A. Chiang Mai is a beautiful city in the south of Thailand.
B. The writer left Chiang Mai for Chiang Rai by bus.
C. Chiang Rai is a boring city in the mountains.
D. The writer is traveling alone in Thailand.
65. The people in the village _______.
A. are friendly to others B. like to speak English
C. are very weak D. hope to live in the cities
66. What is the best title(标题)for the whole diary?
A. My First Travel B. The Outside World
C. Traveling in Thailand D. A Country on the Train
52-56 DCADB 57-61 BABDC 62-66 BDBAC
都是各地中考题