作业帮 > 英语 > 作业

英语测试The opposite of (public) is:A.straightB.privateC.sweet2.

来源:学生作业帮 编辑:拍题作业网作业帮 分类:英语作业 时间:2022/10/04 11:38:18
英语测试
The opposite of (public) is:
A.straight
B.
private
C.sweet
2.I can’t (concentrate) on what I’m doing while the
noise is going on.
A.focus
B.
gather
C.rely
D.go
3.Because she thinks it is ______ to do the same kind
of exercise every day,Shannon sometimes runs,sometimes swims,and sometimes
rides her bike.
A.amazed
B.gradual
C.dull
4.People often give different (interpretations)of the
past which reflect their different standpoints.
A.translations
B.explanations
C.reflections
D.remembrance
5.Because she is ______,Grandmother likes living with
a group of other retired people.
A.insulting
B.furious
C.sociable
6.(Inspire) means:
A.to stop someone from
doing something
B.to make someone afraid
to do something
C.to make someone want
to do something
7.I welcome any change that will (lead to) something
better.
A.contribute to
B.attribute to
C.owe to
D.account for
8.I am trying to ______ my teenage children to save
some of the money they earn.So far,I have had no luck.
A.predict
B.perform
C.persuade
9.If you (avoid)something,you:
A.get closer to it
B.keep away from
it
C.enjoy it
10.In some countries,it is (conventional) that the
guests wear black or dark-colored clothes.
A.customary
B.conversational
C.contradictory
D.controversial
11.The opposite of (flexible) is:
A.funny
B.sunny
C.stiff
12.They are making the most (elaborate)preparations
for the wedding.
A.complicated
B.deliberate
C.delicate
D.complete
13.The opposite of (benefit) is:
A.hurt
B.try
C.laugh
14.(Confident) people are:
A.mean
B.honest
C.sure of
themselves
15.When people work as (volunteers),they
A.receive a large
paycheck.
B.work without
pay.
C.get a paid two-week
vacation.
16.I cannot remember the ______ time that the train
will arrive,but I know it will be in the afternoon.
A.humble
B.specific
C.motivated
17.The opposite of (tension) is:
A.relaxation
B.noise
C.unhappiness
18.Something (negative) is:
A.nice
B.bad
C.interesting
19.The opposite of (numerous)is:
A.few
B.straight
C.small
20.Although whales need air,they have the ______ to
stay under water for as long as two hours.
A.gratitude
B.excuse
C.ability
21.(Damage)means:
A.hard work
B.safety
C.harm
22.To (persist)means:
A.to give up
easily
B.to keep doing
something
C.to forget
1B 2.A 3.C 4.B 5.C 6.C 7.A 8.C 9.B 10.A 11.C 12.A 13.A 14.C 15.B 16.B 17.C 18.A 19.C 20.C 21.C 22.B