作业帮 > 英语 > 作业

阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

来源:学生作业帮 编辑:拍题作业网作业帮 分类:英语作业 时间:2024/05/01 07:11:31
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
One night I decided to spend some time building a happier and closer relationship with my daughter. For several weeks she had been   16  me to play chess(棋) with her, so I suggested a game and she eagerly ___ 17__ . It was a school night, however, and at nine o’clock my daughter asked if I could __ 18__ my moves, because she 19___ to go to bed; she had to get up at six in the morning. I ___20  she had strict sleeping habits,  21  I thought she ought to be able to   22  some of this strictness. I said to her, “   23  , you can stay up late for once. We’re having   24  .” We played on for another fifteen minutes, during which time she looked   25  . Finally she said, “Please, Daddy, do it quickly.” “No,” I replied. “If you’re going to play it  26  , you’re going to play it slowly.” And so we   27   for another ten minutes, until __28  my daughter burst into tears, and   29  that she was beaten.
Clearly I had made   30  . I had started the evening wanting to have a  31  time with my daughter but had 32  my desire to win to become more   33  than my relationship with my daughter. When I was a child, my desire to win   34   me well. As a parent, I   35  that it got in my way. So I had to change.
小题1:
A.guiding B.asking C.training D.advising
小题2:
A.allowed B.expected C.replied D.accepted
小题3:
A.change B.repeat C.hurry D.pass
小题4:
A.agreed B.needed C.begged D.hated
小题5:
A.knew B.learned C.guessed D.heard
小题6:
A.so B.for C.but D.or
小题7:
A.put up B.take up C.pick up D.give up
小题8:
A.As usual B.Go ahead C.By the way D.Come on
小题9:
A.patience B.luck C.fun D.success
小题10:
A.excited B.proud C.anxious D.angry
小题11:
A.well B.again C.fairly D.regularly
小题12:
A.discussed B.continued C.counted D.argued
小题13:
A.nervously B.immediately C.strangely D.suddenly
小题14:
A.promised B.admitted C.wondered D.discovered
小题15:
A.a mistake B.a decision C.an attempt D.an effort
小题16: 阅读下面的短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 阅读下面的短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑. 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A,B,C,D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 阅读下面短文.从短文后各题所给的四个选项《A、B. C和D》中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项小涂黑。 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A, B, C, D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A, B, C 和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 阅读下面短文.从短文后各题所给的四个选项A、B. C和D中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项小涂黑。